fbpx

Canadiske Langston Francis leverer lækkert sommersoundtrack

Foto: Justin Wu

Den canadiske R&B-artist har netop sluppet en ny single, der emmer af lækre sommervibes.

Tilbage i 2017 udgav canadiske Langston Francis sit første nummer “FCKD IT UP”, og har siden da udgivet en stærk række singler, samt EP’en roaming, og derudover også en unplugged udgave af den. Hans anden udgivede single “Fall From Grace” har efterhånden fået over en million streams på Spotify, og han har oven i købet også stablet samarbejder på benene med sangskriveren Neil Ormandy der før har arbejdet sammen med artister som James Arthur, Bebe Rexha og Liam Payne.

Nu er Langston Francis klar med et splinternyt nummer til samlingen. Sangen hedder “Waste My Time”, og er et lækkert udspil, der handler om at give slip på bekymringerne, og om at være ung. Selv fortæller Langston Francis om sangen:

Min nye single “Waste My Time” handler om det bekymringsløse øjeblik der opstår når man skal ud og til fest, inden man gør alle de ting man vil fortryde dagen efter.

Er du til sprød R&B så bør du helt sikkert tjekke Langston Francis og hans nye single “Waste My Time” ud:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com