fbpx

Den dynamiske duo Flara K har udgivet endnu en fængende popbasker

Foto: Philippe Thibault

Det er den klassiske følelse af kærlighed ved første blik, der bliver sunget om på Flara K’s nye festlige singleudspil.

Bag kunstnernavnet Flara K gemmer det canadiske par Sam Martel og Collin Steinz sig. De udgav for første gang musik under navnet Flara K sidste år, hvilket endte ud i deres selvbetitlede EP, der bød på et sprødt mix af nostalgisk R&B og soul-fulde poptoner. Nu er duoen så endelig aktuelle igen med deres nye single “Devotion”, hvor vi bliver præsenteret for Sams fantastiske vokal og Collins gennemførte produktioner. “Devotion” kaster lytteren direkte ind i et flydende synth-univers, der hurtigt bevæger sig over i et mere solidt beat, båret af en funky bassline, som for alvor sætter gang i danseskoene. Senere i sangen får vi leveret et stærkt rap vers fra Mike Clay, som feature på sangen, hvilket giver singlen et ekstra skud energi. Om singlen siger duoen selv:

“Devotion” føles som en klassisk 90’er R&B/popsang med et moderne twist. Det er en kærlighedssang, der omhandler vores personlige forhold, og mere generelt den forelskelse der rammer alle, der bliver ramt af “love at first sight”

På “Devotion” har Flara K hentet inspiration fra sangen “No One’s Gonna Love You” af The S.O.S. Band, der også bliver båret af en groovy bas, som fører en trykt igennem nummeret. Bandet forklarer:

Vi startede ud med en groovy bass line, og hentede sangens feel-gode vibe derfra. Derefter gav vi sangen videre til Montreal-produceren Lucas Liberatore, der fik frie tøjler til at færdiggøre sangen.

Lyt til singlen herunder, og lad Flara K sætte gang i dit dansegulv.

Tags:
Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com