fbpx

Den norske indiekvartet The Slow Painters udgiver stemningsfuld dobbeltsingle

Foto: Sigurd Fandango

Med det meget passende bandnavn, The Slow Painters, skal det tage 16 år for den norske kvartet at udkomme med deres debut-EP. Men nu er den lige rundt om hjørnet. Bandet er netop klar med en dobbeltsingle fra den kommende udgivelse.

Debuten fra The Slow Painters har ladet vente på sig, og vi må vente lidt endnu på at høre hele EP’en i sammenhæng. Men med udgivelsen af dobbeltsinglen med numrene “What I Miss The Most” og “Andy & The Androids”, er bandet godt skudt afsted.

Ligesom deres første single “Egon”, slår denne udgivelse fuldstændig benene væk under os. Bandet fortsætter ud af den folkede indiemusik-tangent, hvor det er jangle-guitaren, der får lov til at være hovedperson. Med sig har guitarene en karakteristisk hylende vokal og storslåede trommer. Det er to meget stemningsfyldte numre der, både indeholder en grad af optimisme og melankoli. Det er numre, der tager lytteren ind i et langt velkendt og trøstende kram, hvor det er okay at flyde med og glemme sig selv en smule.

“What I Miss the Most” handler om en ukendt person, der lever i fortiden og forsøger at finde frem til noget, der er gået tabt. “Andy & The Androids” er en levende kærlighedserklæring, om det at spille i et endnu ukendt band.

Det er altså spændende billeder, bandet maler med deres sange. Billeder der, sammen med den sprudlende lydside, maler en rigtig fin sti for kvartetten frem. Vi væbner os med tålmodighed og venter i spændning på at følge The Slow Painters på deres sti.

Du kan her lytte til A-siden af udgivelsen, “What I Miss The Most” her:

…Og B-siden “Andy & The Androids” her:

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com