fbpx

Det norske stjerneskud Frida Blomberg er klar med hårrejsende single

Foto: Isabelle Edsmyr

I dag kan den norske sangerinde Frida Blomberg løfte sløret for sin blot anden single til samlingen.

26 årige sanger, sangskriver og producer Frida Blomberg, der har sine rødder i Oslo, har netop udgivet sin anden single i rækken. Det nye udspil hedder “Still Right Here”, der er en synth-præget produktion med klangtæpper fra trompet, guitar og klaver, der tilsammen udgør en kraftfuld pop-sang. Sangen fortæller en historie om at blive afvist og forladt, og om hvordan man klamrer sig til drømmen om tosomheden som lever videre, selvom relationen er ødelagt. Sangen er hårrejsende, og man fornemmer en skrøbelighed og en inderlighed fra den spirende artist.

Sangen er opfølgeren på debutsinglen “Closer”, som udkom i februar, hvor hun også viser en stor inderlighed. På hendes udspil kan man godt fornemme, at hun har dyrket musikken længe, og hun formår på alle måder at levere personlige tekster, stærke melodier og smukke lydbilleder.

Du kan tjekke Frida Blomberg og hendes nye single “Still Right Here” ud her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com