fbpx

Det svensk/tyske multitalent Cosima Olu er klar med ørehængende single

Foto: Isabelle N Wedin

I fredags kunne det svenske pophåb Cosima Olu løfte sløret for en ny skøn single til samlingen.

Den svenske sanger, sangskriver og producer Cosima Olu udgav helt tilbage i 2015 EP’en Head in the Coulds, der først tre år senere blev fulgt op af singlen “Dear C”. Hendes passion for musikken har hun haft siden hun var helt lille, og den har bragt hende til svenske Seinabo Sey og KNOWER fra USA, hvor hun har ageret korsanger og instrumentalist.

Nu, to år senere efter sidste udgivelse, er hun klar med endnu en single, der ligesom hendes tidligere musik, emmer af en ømhed og en ærlighed, der går lige i hjertet. Sangen hedder “behold”, og er båret af en lækker jazz- og soul-vibe, der gør hendes ellers poppede univers lidt mere kantet. Den fløjlsbløde lyd og det gennemførte udtryk gør hende til en yderst interessant artist, der er værd at holde øje med i fremtiden. Vi er i hvert fald spændte på at høre meget mere fra hende.

Du kan tjekke Cosima Olu og hendes nye single “behold” ud lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com