fbpx

Det unge talent Sinikka Monte sætter gang i pop-festen på sin nye single “Play Pretend”

Foto: Lukas Zottl

Så er den spirende artist Sinikka Monte klar med sin anden single i rækken, og den har derudover også fået sig en smuk musikvideo.

Den blot 17-årige artist Sinikka Monte bor i Østrig, men er vokset op i Sydafrika med italiensk/finske forældre. Hun udgav sin allerførste single “It Ain’t You” tilbage i 2019, og er nu klar med sin nye single “Play Pretend”. Det nye udspil, er lige som det første, et vaskeægte popnummer, der på alle måder inviterer til en sving om på dansegulvet. Sangen handler om at fantasere om en person, men ikke nødvendigvis handle på tankerne.

Sangen har også fået en tilhørende musikvideo, der har hende selv som hovedperson. I videoen befinder hun sig i nogle slidte lokaler, hvor hun sidder oven på en masse madrasser, noget der leder tankerne hen mod eventyret om ‘Prinsessen på ærten’.

Der er god grund til at tjekke den nyopstartede artist Sinikka Monte og hendes nye single “Play Pretend” ud! Se videoen og lyt til sangen lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com