fbpx

Duoen Velour debuterer med et lækkert disco-poptrack

Foto: Klara Løkke

Der er god grund til at skrue helt op for volumen, når Velours debutsingle “Uuh” bliver sat på højtalerne.

Den danske duo Velour er et helt nyt skud på stammen på den danske musikscene. Duoen består af de to fætre Bastian Bertelsen, som er sanger og sangskriver samt Villads Bertelsen, som er producer. Sammen har de lavet musik, lige siden de var helt små og fik deres første instrumentrer.

Nu er drengene blevet voksne, og klar til at udgive deres første single sammen som Velour, hvor de står på egne ben. Sangen hedder “Uuh”, og er et vaskeægte sommerhit, der i den grad lægger op til en svingom på dansegulvet. “Uuh” har en sprudlende og frisk lyd, og emmer af en ubekymret pop-vibe.

Er du også klar til et splinternyt sommertrack? Så tjek Velour og deres nye single “Uuh” ud:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com