fbpx

Dusin har skrevet en sang, der sætter ord på den svære coronatid

Foto: Finn Christian Peper

Den fremadstormende pop-duo Dusin kan nu løfte sløret for deres første single siden udgivelsen af deres andet album ‘Ærlige Løgne’.

Vi har alle dage været glade for duoen Dusin og deres dansksprogede lyrik og lækre produktioner. Nu er de klar med et varmt musikalsk kram i form af deres nye single “Bytte Drømme”. Sangen er blevet skrevet under coronakrisen, og den handler om de tanker og følelser, der kan være svære at udtrykke. Handlingen bliver understøttet af en blød og lækker pop-produktion, der er en blanding af akustisk guitar og elektroniske elementer. Selv fortæller de om sangen:

Sangen hedder ’Bytte Drømme’, og den beskriver, hvordan ens verden kan blive vendt på hovedet på et splitsekund, helt uden at man selv har indflydelse på det. Fortællingen er forklædt som en kærlighedsfortælling mellem to mennesker, og handler om længslen efter ”hvad engang var”.

“Bytte Drømme” kommer i forlængelse af Dusins andet album Ærlige Løgne. De skulle her til sommer have været på en albumturné, samt have spillet på festivaler landet over. Det blev der desværre ikke noget af, men nu annoncerer de nogle nye datoer for en Danmarkstour til efteråret, hvilket vi er mange, der er glade for.

Datoer for den nye turné:

11/9-2020: Stengade, København
17/9-2020: Atlas, Aarhus
19/9-2020: Walthers, Skanderborg
10/10-2020: Generator, Ringkøbing
23/10-2020: Musikhuset, Bornholm

Men inden det hele går i luften, kan vi glæde os over Dusins nye single “Bytte Drømme”. Du kan lytte til det smukke udspil her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com