fbpx

Ellis May har isolations-paranoia i ny musikvideo

Foto: PR

Det danske elektropop-act er ude med en ny single og musikvideo, der nok skal give dig bange anelser (men også vrikke med til nogle catchy tunes).

Der er noget nyt og grænsesøgende ved Ellis Mays lyd. Genren er elektropop, men bassen er foruroligende og vokalen er distortet og forvrænget, så man helt kan blive i tvivl om, hvad der er vokal og hvad der er instrumentalt. Et spændende sammensurium af dystre lydtapeter, som man allerede kender det fra Billie Eilish og danske Ida Laurberg, som er et dejligt velfortjent spark bagi til den typiske forestilling om, hvordan et kvindeligt elektropop-act skal opføre sig.

I fredags udgav Ellis May singlen “Ghost” med en tilhørende musikvideo, som alle os der har lidt af corona-kuller i nogen grad kan nikke genkendende til. Der filmes i en lejlighed, hvor mørket giver bange anelser og (måske) syner af ren og skær paranoia. Hør singlen, som desuden er en forsmag på Mays debutalbum Medicine, der rammer gaden i efteråret, og se den tilhørende (lidt uhyggelige) musikvideo her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com