fbpx

Er du også koncert-sulten? EmmaDop vil på søndag mætte dig med en livestream-koncert

Foto: Tue Moeslund Ahlgren

På søndag er der god grund til at tune ind på EmmaDops sociale medier, når deres livestream-koncert går i luften.

Vi annoncerede tidligere på året den aarhusianske gruppe EmmaDop til at spille i Musikhuset til Bands of Tomorrows Uimodståelige den 11. april – men denne koncert blev, ligesom mange andre, aflyst. Men heldigvis skal man ikke vente længe før, at man får lækre toner at høre fra den spirende trio. På søndag kl. 17.00 vil de nemlig spille en livestream-koncert fra deres kolonihavehus, og her vil man komme til at opleve dem helt tæt på.

I slutningen af marts udgav de også en sprød livesession, også optaget i kolonihavehuset. Bandet har indtil videre to singler i bagkataloget; “Fitness” og “Uppercut”, der også fik en tilhørende musikvideo. De har efterhånden vist deres værd som et stærkt håb på den danske musikscene, og de har tidligere spillet på både SPOT Festival og UHØRT, og vi håber at høre meget mere fra dem i fremtiden.

Tune ind på EmmaDops facebook, og nyd livestream-koncerten på søndag kl 17.00.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com