fbpx

FORPREMIERE: Aureola synger om vigtigheden i at sige fra på sin nye single “Do No Harm”

Foto: Karoline Hoffmann-Hansen

Den danske artist Aureola kan i morgen løfte sløret for sin nye single, samt en tilhørende musikvideo, som vi er glade for at kunne afholde forpremiere på i dag.

Det danske stjerneskud Aureola har blot to singler i bagkataloget, der begge har slået benene væk under os. Tilbage i 2018 udgav hun debutsinglen “Love Me Any Way You Like”, der kort efter blev efterfulgt af andensinglen “Body of Water”. Nu er Aureola, med det borgerlige navn Josefine Alstrup-Mathiesen, klar med sin tredje single til samlingen.

Sangen hedder “Do No Harm”, og er lige som de to andre udspil, et gennemført pop nummer, der bærer præg af lækre elektro-soulede toner. Den fløjlsbløde lyd bliver understøttet af et tungt beat og et baggrundskor der løfter hele balladen. Musikken er produceret af David Engelbrecht Simonsen, som man kender fra FRAADS og Blikfang. Musikken bærer det stærke budskab »do no harm – but take no shit!«, som sangerinden så fint synger det. Selv uddyber hun om sangen:

– “Do No Harm” er i virkeligheden en sang jeg skrev, for at minde mig selv om vigtigheden og friheden i at sige fra. Den er skrevet til situationer, når nok bare er nok. Jeg tror overvejende meget på “kill-it-with-kindness”-tilgangen, men det er ikke altid den rækker, og der er det vigtigt ikke at finde sig i for meget. 

“Do No Harm” er første single fra Aureolas debut-EP, der er sat til at blive udgivet senere i år. Men indtil da kan vi glæde os over det nye udspil, og den tilhørende smukke musikvideo, som man kan nyde her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com