fbpx

FORPREMIERE: Nille sætter ord på sommermelankoli

Foto: Rasmus Kongsgaard

DIY-artisten Nille er klar med endnu en dobbeltudgivelse, der trækker inspiration fra de helt store idoler – både nationalt og internationalt.

Den dugfriske popartist Nille slipper imorgen sin anden dobbeltsingle “Føl noget” / “Okay”. Her er der disket op med en kæk autotunet vokal, samt moderne beats, der mixer poppen med ørehængende hiphop og R&B. Vi var allerede imponerede over Nilles musikalske talent ved udgivelsen af debutsinglerne “Halsen” og “Strøm”, og disse nye singler deler noget af den samme energi og alternative intrumentering. Det er da også den selvproducerende musikers vision at ramme plet på den danske alternative pop/R&B-scene med sin musik, uden at skulle efterligne nogen.

Om det første nummer “Føl Noget” fortæller Nille:

– Jeg bruger meget tid på at føle at jeg burde være mere, at jeg burde gøre ting bedre. Så meget at det kan ende i en følelse af tomhed. “Føl noget” handler om den tomhedsfølelse, men også om de følelser man så finder i en forelskelse eller et kram. Om at man skal huske at føle noget, og røre nogen.

Herunder kan du tjekke den kreative lyrikvideo ud, der næsten tager sig ud som en snapchatsamtale, på grund af den måde teksten står på, samt de festlige videoer i baggrunden:

Og om det andet nummer “Okay” fortæller han:

– Sommeren har altid været en mærkelig tid for mig. Det ene øjeblik vælter jeg rundt og er helt beruset på lyse nætter og varme øl, og det næste ligger jeg derhjemme med tømmermænd og keder mig og er ensom og trist. Den dualitet afspejles i nummeret, der starter energisk og opløftende, og pludselig bliver melankolsk og trist.

Sommertracket er især højaktuelt, og det smukke udspil kommer også med en lyrikvideo, hvor Københavns smukke himmel i solnedgang er manipuleret til nogle surrealistiske videoer, der både er foruroligende og beroligende:

Begge singler bliver tilgængelige til streaming i morgen.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com