fbpx

FUR synger om frygten ved at blive voksen på “Grow Up”

Foto: Julia Nala

FUR er aktuelle med nummeret “Grow Up”, som er deres første udgivelse i 2020.

FUR er et brightonbaseret 60’er-inspireret rockband, der med finesse og autencitet laver skide god musik. Deres største hit “If You Know That I’m Lonely” har over 15 millioner streams på både Spotify og Youtube. I fredags udgav de “Grow Up” og selvom det er deres nyeste skud på stammen, har den faktisk ligget og spiret i flere år. Om nummeret fortæller forsanger og guitarist Murray:’

(…) Sangen handler om ikke at have lyst til at blive voksen og bekymringerne ved ikke at nyde det senere voksne liv. Det virker rigtigt at have siddet på den i et par år, til vi havde modnet.

Til nummeret er der kommet en musikvideo, hvor barndomsklip fra hjemmevideoer er blevet sat sammen med klip fra deres koncerter over hele verden – så måske skal man slet ikke være så bange for at blive voksen. Lyt til musikken og se videoen herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com