fbpx

Fusia er ude med endnu et synthdrevet pophit

Foto: Simon Duschek Jepsen

Danske Fusia er indbegrebet af 80’er nostalgi og er aktuelle med endnu en dansevenlig single “In Between”.

Vi kan ikke løbe fra at vi har et godt øje til de danske drenge fra Fusia, som med en blanding af tunge 80’er synth, funket bas og skønne melodier nok skal gøre deres indtog på den danske musikscene. I vinters udgav de deres debut-single “Give Up“, i april andensinglen “Keep Calling” og nu er de aktuelle med sommerens festbanger “In Between”.

Sangen handler om de valg man træffer i livet, og hvordan det nogle gange er mere held end forstand, der gør at det hele passer sammen. Deres nok mest dansable nummer indtil videre skal nok sætte gang i dansegulvene, når de engang åbner igen, og det er næsten umuligt ikke at rokke med når det ørehængende omkvæd spiller. Som tidligere nævnt, skulle Fusia have spillet på årets Spot-festival, som desværre blev aflyst, dog burde det være muligt at fange dem en gang i efteråret, da de er godt igang med at booke koncerter. Indtil videre må vi nøjes med “In Between” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com