fbpx

FVN er gået sammen med Sandra Hussein på “Cadillac”

Foto: Thomas Akin Yemi

Få varmen med det splinternye girlpower-nummer “Cadillac”, som nok skal sende din fredag i den helt rigtige retning.

I vinters varmede både FVN og Sandra Hussein op for den britiske rapper Ms Banks til Journey Fest, hvor de teasede et collab. Nu er dagen endelig kommet, hvor vi får at høre hvad de to smækre kvindelige rappere har fundet på.

“Cadillac” er produceret af duoen 2020 & SNDY og DJ John Vincent og er en sassy omgang, men havde man forventet andet fra de to badass kvinder? Med det frække beat og Sandra Husseins tilbagelænede vokal i det ørehængende omkvæd er det et nummer, der nok skal høres til sommerens fester.

Til “Cadillac” har de lavet en lækker lyrikvideo. Lyt til nummeret og se videoen herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com