fbpx

Greenpeace arrangerer online-festival med Liss på plakaten

Foto: Johanna Hvidtved

Liss er blandt de prominente navne, der er blevet offentliggjort til at skulle spille på den initiativrige onlinefestival “AAA – Action All Areas”, der er sat i søen af Greenpeace.

Normalt vil den internationale miljøorganisation Greenpeace være godt i gang med at tage rundt på diverse festivaler for at udbrede deres budskab om en grønnere og fredeligere planet og feste med de glade festivalgængere. Men i år ser virkeligheden en del anderledes ud. Der bliver som bekendt ingen festivaler, men det stopper ikke Greenpeace i deres aktivisme. Organisationen har lanceret livestream-festivalen “Action All Areas”, der er et initiativ, der skal sætte fokus på at mødes og kæmpe for at opbygge en mere retfærdig, sikrere, renere og mere modstandsdygtig verden.

Til dette er der blevet linet et væld af internationale artister op, hvor danske Liss er iblandt. Dette har bandet offentliggjort på deres instagramprofil, hvor de varsler om, at deres optræden på festivalen vil byde på nye numre. Gad vide om Liss har intentioner om at løfte lidt mere af sløret for, hvad den tredje EP-udgivelse, kommer til at byde på? Vi fik tidligere på året en vellydende smagsprøve i form af “Waste My Time” og “Off today”. Om vi får mere at høre til deres livestream på “Action All Areas”-festivalen, eller om vi spændt må vente til at EP’en Third udkommer den 24. juli, vil tiden vise.

Udover Liss vil man kunne tune ind på blandt andre Bastille, Arlo Parks Aurora, Kelis, Georgia, IDER, Squid og Melanie C, der vil give performances og sprede gode tunes og ægte festivalfølelser ud gennem din skærm hjemme i stuen. 

Udover de mange musiske indslag vil det være muligt at blive klogere på selve Greenpeace organisationen. på planeten, og hvordan vi passer bedre på den – blandt andet gennem kosten,  og med mulighed for at tage del i andre aktivistiske online-events.

Der er altså mange gode grunde til at tune ind på “Action All Areas” online-festivalen, hvor det virtuelle hegn vælter i morgen torsdag den 18. juni og vil forløbe til den 20. juni.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com