fbpx

Grizzly Coast bringer opløftende indierock med sin nye single

Foto: PR

Med en upbeat melodi og en fuzzy guitar indfanger Torontobaserede Grizzly Coast den vibrerende og opløftende energi der opstår til en koncert.

At finde det sted hvor man kan være sig selv og ikke hele tiden tænke over, om det man siger nu, er det rigtige er noget Grizzly Coast har fundet i Torontoscenens musikmiljø, til koncerter og de lange nætter med shows. Dette hylder musikeren med sangen “End Of The Night”, der er Grizzly Coast’s nyeste single. Med socialangst har Alannah Kavanagh ikke været den store fan af at gå til fester, men i musikken og musikmiljøet, har hun fundet et pusterum, hvor hjernen får en pause og overtænkningen stopper.

Det er også meget tiltalende at lade sig selv flyde med den fængende melodi og give sig hen til den hypnotiserende guitar. Når sangen tager fart, er det som at træde ind i en tidsmaskine og skrue tiden tilbage til 00’ernes indierock og de nostalgiske associationer er dejligt opløftende.

Sidste gang vi hørte fra Grizzly Coast var det med singlen “High-Functioning”, der ligeledes var et personligt nummer, der handlede om en svær periode i sangerindens liv. De meget personlige, men samtidige utrolig relaterbare, sange er noget musikeren i den grad mestre. Disse emner vil Grizzly Coast samle til EP’en Party of One, som skulle være lige rundt om hjørnet. Vi ser frem til udgivelsen og mens vi venter, kan du passende give “End Of The Night” et lyt her nedenunder.


Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com