fbpx

Halo overrasker på “Never Again”

Foto: Gustav Shihab

På “Never Again” synger Halo om den rastløse kærlighed, og forener den klassiske rocklyd med en overdreven autotune-vokal.

Det danske eksperimentende act Halo udgav sidste år debutsinglen ”Lænker Dig Fast”. I dag er de ude med deres anden single, produceret af Robin Cars, der går i en ret anden retning end debuten. ”Never Again” er for det første på engelsk, men garagerock-elementet føles også større i dette nummer og står i større kontrast til den meget autotunede vokal.  

Ved første ørekast skal man vænne sig til denne konstellation af den klassiske rocklyd med en meget poppet vokal, men det fungerer, især når nummeret bryder til de mere stille stykker. Nummeret er velspillet fyldt med lækre guitarer, massere af licks og karakter. 

Sangen handler om at vente på en kæreste, og at være rastløs over den manglende hengivenhed. Et fint og interessant udspil fra den danske undergrund. Det er skønt at høre at folk tør at prøve noget nyt. Lyt til ”Never Again” af Halo lige her: 

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com