fbpx

Hedda Mae synger sommeren ind på sangen “What Do You Want From Me”

Foto: Øystein Grutle Haara

Den fremadstormende norske pop-sensation Hedda Mae er klar med endnu en gennemført energisk banger til samlingen.

Den 21 årige artist, Hedda Mae, der har sine rødder i Bergen, debuterede tilbage i starten af februar med singlen “Pride Goes Before A Fall”, der senere er blevet efterfulgt af hendes andet udspil “To Good To Be True”. Begge de to singler emmer af personlighed og energi, og de kan lyse enhver mørk dag op. Vi var så heldige at opleve stjerneskuddet på dette års by:Larm Festival tilbage i februar, hvor vi også nåede at få os en lille snak med hende.

Nu kan Hedda Mae løfte sløret for sin tredje single til samlingen. Denne gang med endnu et dansabelt pop-nummer, der for alvor kan skyde sommeren i gang. Sangen “What Do You Want From Me” er spækket med legesyge grooves, en tung basgang og bærende trommer. Hendes lyse vokal leverer endnu en gang en stærk præstation, der gør os sultne efter mere Mae.

Sangen “What Do You Want From Me” har også fået sig en tilhørende musikvideo, der er en ægte ‘school is out for the summer’ video. I videoen følger man Hedda Mae og hendes venner, der får sommerferie, og som løber direkte fra skolen og ud i en van. Man følger flokken igennem en hyggelig og ideel roadtrip, og man får en ægte sommerfølelse i maven når, man ser den.

Se videoen og hør sangen “What Do You Want From Me” fra Hedda Mae lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com