fbpx

Hollow Graves’ “Tequila Sunrise” er et lyspunkt med et alvorligt tema

Foto: PR

Selvom lyden af Hollow Graves’ første single fra deres kommende album, giver en lyst til at have fri og drikke drinks, er der nogle lidt dybere temaer bag de glade toner.

Hollow Graves består af fem gutter fra Canada. Rob Coxford, Coady McCormack, Nathan Greavette, Nathan Miller og Alex Saragosa og har snart spillet sammen en del år og udgav i 2018 deres selvbetitlede debut-EP. Normalt er deres stil lidt hårdere og tungere, men her i sidste uge har de rejst sig fra de mørke grave og udgivet den lysere og blødere ”Tequila Sunrise”.

Det er den første single fra den kommende EP, der er sat til at udkomme denne sommer. Selvom sangen lyder mere positiv end deres tidligere materiale, er det stadig et alvorligt tema om alkoholisme og forsøget på at holde sammen på et forhold der er bag. Lyt til “Tequila Sunrise” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com