fbpx

I dag annoncerer Barselona en Danmarksturné, der kommer til at finde sted i efteråret

Foto: Bobby Mandrup

I dag annoncerer Barselona deres kommende efterårsturné – med navnet ’1 Dag Er Vi 1 Minde Tour’

Der kan efterhånden ikke herske tvivl om at Rud Aslak og Rasmus Theodor, duo’en bag Barselona, har taget Danmark med storm med deres gennemførte indie-poppede toner. Siden at debut-EP’en Drengepop udkom, har de været flittige og har udgivet hele to album Legebørn og Hjertebank fra 2019, og den succesfulde EP Sommerkys fra 2018. Udgivelserne har bragt duoen til festivaler som Roskilde Festival, Heartland, Northside og Smuk Fest, og derudover har de lavet samarbejder med etablerede artister som Thøger Dixgaard og Peter Sommer.

Siden efteråret 2019 har Barselona holdt sig væk fra rampelyset og i stedet brugt en masse tid i studiet. De er nu klar til at annoncere, at de spiller en turné i efteråret 2020, og touren kommer til at bære titlen ’1 Dag Er Vi 1 Minde’.

De følgende datoer er:

22.10 Train, Aarhus
23.10 Fermaten, Herning
24.10 Godset, Kolding

30.10 Posten, Odense
31.10 Tobakken, Esbjerg

5.11 Store Vega, København
6.11 Gimle, Roskilde
7.11 Skråen, Aalborg

12.11 Mantzius, Birkerød
13.11 Tøjhuset, Fredericia
14.11 Turbinen, Randers

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com