fbpx

Ida Just pryder popscenen med sin nye single “When I’m Gone”

Foto: Rasmus Lockman

Danske Ida Just er ude med sin anden single i rækken, der leder op til den kommende debut-EP ‘If I’m Being Honest’.

Da den unge musiker Ida Just udgav sin debutsingle “I Don’t Wanna Be Your Friend” tilbage i slutningen af februar, fangede hun straks vores opmærksomhed, med sin både skrøbelige og insisterende vokal der skærer krystalklart gennem det ambiente lydbillede.

I dag er Ida Just ude med sin anden single, “When I’m Gone”, der handler om et forlist forhold, og frygten for at de mange stunder man havde sammen skal gå tabt i glemmebogen. I nummeret får Ida’s vokal endnu engang lov til at få rampelyset, og det er der da også god grund til, med den sikkerhed den udstråler. Lyrikken er smuk og rammende, og Ida Just udviser i den grad et talent for sangskrivning, med de rørende metaforer hun bruger.

Lydsiden på “When I’m Gone” er simpel og elektronisk poppet, samt dragende, og man får følelsen af at blive suget lige ind i Ida Justs personlige og musikalske univers, hvor man bliver taget imod med åbne arme og ærlighed. Singlen leder op til den kommende debut-EP If I’m Being Honest, og vi glæder os til mere musik fra den spirende dansker. Giv den nye single et lyt herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com