fbpx

Jesper Jenset udnytter den smukke norske natur til ny idyllisk musikvideo

Foto: Truls Qvale

Norges nye popstjerne Jesper Jenset er ude med en smuk musikvideo til det rørende pragteksemplar af en popballade, “Love Me, I’m A Mess”.

I slutningen af maj slap den norske popprins Jesper Jenset sin tredje EP, Vol. 3, som er en symfoni af velproduceret og autentisk popmusik. Den unge nordmand har allerede fået stor anerkendelse i hjemlandet, såvel som internationalt, og har blandt andet et track med H.E.R. som feature i bagkataloget.

Nu er han efter EP-udgivelsen klar med en “hjemmelavet” musikvideo til intronummeret “Love Me, I’m A Mess”, der er et lækkert udspil, og også det mest personlige nummer fra artisten til dato. De mange vokaltracks der er lagt i én lækker harmoni giver nærmest synth-vibes, og de rungende trommer giver nummeret en slagkraft der nærmest ligner et anthem.

Lige da lockdownen ramte Norge, befandt den 23-årige oslobaserede artist sig hjemme hos forældrene i en lille by på landet. Han vendte dog situationen til det bedste, og satte hjemmestudie op, for lockdownen skulle ikke forhindre Jesper i at få lavet en super vellykket musikvideo til “Love Me, I’m A Mess”. Sammen med barndomsvennerne, der også var strandede kreerede han et smukt værk i kulisserne af den skønne norske natur.

Jesper Jenset har jetset-kvalitet, og er uden tvivl på vej mod toppen med sin rørende og moderne elektro-pop. Tag et blik på musikvideoen nedenfor:

Videoen er instrueret af Magnus Furset.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com