fbpx

JOHANTHEFIRST udgiver sommerklar single

Foto: PR

JOHANTHEFIRST er ude med en ny single, der gør brug af fede autotunede vokaler, og emmer af sommer i storbyen.

Den dansk-jamaicanske rapper JOHANTHEFIRST slap i fredags det strålende sommertrack “Ways”. DIY-musikeren har førhen udgivet to EP’er samt en række singler, og har da også inden længe en solo-EP og en plade med titlen Dreamcity ude.

Det nye track har et friskt, trappet beat, mens vokalerne er spækket med karakteristisk autotune, og alt i alt kan man ikke andet end at vibe til det energiske nummer. Singlen er skabt i samarbejde med Paris Shields og Kai-A, der begge også rummer et stort musikalsk talent.

JOHANTHEFIRST er opvokset i England, men hans musikalske skabertrang blev til i en kælder i Roskilde, hvor den unge rapper tilbragte et helt år med at skrive og producere musik døgnet rundt. Det umiskendelige drive og autenciteten skinner igennem på JOHANTHEFIRST udgivelse, og vi glæder os til at høre mere fra det lovende talent. Giv “Ways” et lyt her:

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com