fbpx

Kakkmaddafakka sætter tempoet ned på akustisk udgave af hittet “Forever Alone”

Foto: Hania Komasińska

Norske Kakkmaddafakka viser en helt ny side af dem selv på den nye akustiske udgave af deres syv år gamle hit “Forever Alone”.

De fleste, der har stiftet bekendskab med de norske indierockere fra Kakkmaddafakka kender dem nok som nogle sprudlende energibomber, der altid leverer et livligt show, hvor musikken aldrig får for lidt spade. Nu sætter bandet for første gang tempoet helt ned i en akustisk sommerlig version af “Forever Alone”, som de udgav for knap syv år siden.

Det originale nummer er et uimodståeligt indierock-udspil, med ørehængende lyrik og sprøde guitarriffs, der løber i højt tempo. Den nye akustiske udgave bringer derimod associationer til stranddage og bølgeskvulp, og solen skinner gennem de afslappede toner, der er nedpillet for alt elektronisk-lydende.

Det er et super spændende nyt udtryk der beviser, at Kakkmaddafakka mestrer mere end rockens energiske fremgang. Giv nummeret et lyt her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com