fbpx

Kom i festhumør med Foresters nye single “We Found Home”

Foto: PR

Den Los Angeles-baserede duo Forester er nu klar med den dragende danse-single, som er blevet til i samarbejde med sangeren Kwesi.

Duoen Forester debuterede tilbage i 2019 med sangen “Spark”, og har på den utroligt korte tid allerede samlet over fire millioner streams på Spotify. Deres lyd er båret af en elektronisk/dance/EDM stil, men er inspireret af noget så ikke-elektronisk som naturen, og henter musikalsk inspiration fra indie og folk. Det hele bliver til velproducerede og dragende produktioner, hvor duoen inviterer lytteren ind i et unikt og psykedelisk univers.

Deres nyeste udspil “We Found Home” er en lidt mere følsom affære, men er stadig båret af en produktion, der lægger op til fest. På sangen får duoen selskab af den anerkendte sanger, sangskriver og producer Kwesi, der leverer en smukt vokalpræstation, og giver sang noget mere kant.

Du kan tjekke Foresters nye single “We Found Home (feat. Kwesi)” ud her:

Tags:
,
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com