fbpx

Lad sommeren skylle ind over dig med den nye solrige single fra Madson

Foto: Rikke Nielsen

Der er optimisme og tropiske vibes i luften på den dugfriske single fra det danske indie-pophåb Madson. Det nye dansenummer kunne meget vel blive soundtracket til de solrige sommeraftener.

Med et ben solidt plantet i den guitarbaserede singersongwriter indiepop udgiver Madson nu endnu et dansablet sommer-pophit. Selv blot med titlen, “Sundance”, er der lagt op til blå himmel, smil på læben og rytme i klipklapperne. Og med de varme toner af guitarriffet der slår nummeret an, bliver man heller ikke skuffet. Med det uptempo og energiske beat og musikerens vokal der spænder bredt og udvikler sig i løbet af sangen, er nummeret som en kildrende rutsjebanetur i topfart. Nummeret har sit afsæt i en tur til solrige Los Angeles og en følelse af at flyde afsted på et bekymringsfrit hav af glæde.

Men dette nummer lyder startskuddet på et nyt kapitel for den fremadstormede musiker efter udgivelsen af debutalbummet Visions of Magnolia Sky, der så dagens lys sidste år i September. Med til at skrive de første linjer i det nye kapitel, har Madson arbejdet sammen med produceren og sangskriveren, Malthe Guldberg. Om processen siger musikeren:

Jeg ville gerne lave en sang med masser af energi og kant, som går lige til sagen og rammer en fra det øjeblik man trykker play. Vi havde det sjovt med at lave den, og det håber jeg virkelig at lytteren kan høre.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com