fbpx

Laurent imponerer på ny R&B-single

Foto: Robin Helgesen

Den norske sanger Laurent har netop udgivet sin anden single til samlingen, og denne gang er der blevet skruet op for charmen.

Det norske stjerneskud Laurent startede sin musikalske rejse som blot 16-årig. Han startede med at droppe ud af gymnasiet, og satsede alt på musikken. Han udgav debutsinglen “Dominos” tilbage i 2018, og har sidenhen været på turné i ind- og udland. Nu er Laurent klar med et nyt nummer, der på alle måder er en vaskeægte banger.

Sangen hedder “Paradise”, og er den perfekte blanding af pop og R&B. Den er båret af et lækkert beat, der understøtter de lidt dystre synths, og Laurents vokal og tekstarbejde lægger imponerende flot henover. Sangen kommer helt indefra, og er skrevet med inspiration fra Laurents egne personlige erfaringer, der både indeholder melankolske anekdoter og euforiske seksuelle historier. Selv fortæller Laurent om den nye single “Paradise”:

– “Paradise” blev jeg inspireret til at skrive, fordi jeg var så træt af tomme løfter, jeg var træt af at tro på alt muligt der ikke var sandt, og bare tro på falske mennesker. Jeg skildrer altid hvad jeg har oplevet og hvad jeg ser for mig. Sangen betyder det for mig – vær dig selv. Ikke tro på nogen andre end dig selv, dine mål og din lykke. Og lad hver med at gå op i hvad alle andre mener om dig og dit kreative univers.

Du kan lytte til Laurents nye udspil “Paradise” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com