fbpx

Leizure er ude med en single der spyer ild af brutalitet og romantik

Foto: Christabelle Beaudry

Den danske post punk kvintet Leizure udgav i fredags den rå single “Caveman”, der er forsmagen på deres kommende debutalbum.

Siden Leizure havde deres debut tilbage i 2017, har den københavnerbaserede kvintet opnået en del opmærksomhed med deres vilde og utæmmelige tilgang til musikken. I fredags fik vi så endnu et nummer, vi kan gå amok og svinge garnet til.

Det kan vi til den rå single “Caveman”. Med hidsige trommer og en ekspressiv vokal, der ikke ligger låg på vildskaben, bliver der i den grad fyret op for bålet. Den simple tekst om en kærlighed i flammer er som tørt brænde på dette hede bål. Men de vilde flammers dansens bliver i små glimt erstattet af melodiøse guitarstykker, hvor ømheden også kommer til udtryk. Det er altså en sang, der slipper en brutal energi løs samtidig med, at det er den ekstreme kærlighed, der får lov at sejre.

Sådan er det også til Leizures koncerter. Bandet har allerede spillet hæsblæsende og kraftfulde koncerter, både på Loppen, Stengade, ALICE i København og VoxHall i Aarhus – og med nyt musik på vej er der sikkert flere koncerter i vente. Singlen er nemlig blot den første forsmag, der er blevet offentliggjort fra Københavner-kvintettens debutalbum, ‘Primal Hymns’, som udkommer senere på året.

Med sig fik singlen også en sløret og primitiv musikvideo, der går godt i spænd med sangen “Caveman”. Se videoen og hør sangen herunder:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com