fbpx

Liss er ude med en mørk musikvideo til “Waste My Time”

Foto: Johanna Hvidtved

I april hørte vi singlen “Waste My Time” for første gang. Nu er Liss ude med en intens video til singlen og med den følger annonceringen af deres tredje EP.

Siden 2015 har fortællingen om den danske indie pop gruppe fra Aarhus været spændende at følge – Og for os Liss-tilhængere er kærligheden kun vokset og vokset. Med dobbeltsinglen “Waste my time / Off today” hørte vi en mere rå og kantet lyd fra Liss, hvilket var en interessant udvidelse af deres poppede lydunivers. Især singlen “Waste my time”, der er guitarbaseret, har klare referencer til rocken. Sangen, der handler om forvirring og fastlåstheden i et ellers hæsblæsende liv, fik i fredags en visuel side med en mørk musikvideo.

I musikvideoen til “Waste my Time”, ser vi forsangeren Søren Holm stå i mørke omgivelser foran en skrotbunke af en varevogn. Her bliver vi taget med hele vejen med rundt om bilen, mens kameraet zoomer ind og ud på Sørens udtryksfulde ansigt. De rå toner i sangen er helt klart at spore i de enkle, intense og dystre billeder, hvilket sammenfatter udgivelsen til et helstøbt værk. Videoen er instrueret af Anders Malmberg, der tidligere har arbejdet med blandt andre Mø, Savages og Mew.

Med denne video varsler bandet deres tredje udgivelse i deres EP triologi, og dermed også afslutningen på den række af EP’er er der kommet de seneste år. Under titlen third vil vi blive præsenteret for både “Waste My Time” og “Off today”, sammen med nye numre som vi kan sole os under her i sommeren. EP’en third skulle udkomme den 24. juli, hvilket vi glæder os til.

Man må dog sige at der er gang i den hos Liss, der i den sidste tid har været flittige med ugentlige live-streams og karantæne-versioner af blandt andet “Waste My Time”. Derudover har Liss også udgivet en single sammen med sydkoreanske george og lånt Søren Holm’s unikke vokal ud til First Flush på singlen “Vildgæret Ensomhed”.

Du kan her se musikvideoen til “Waste My Time”:

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com