fbpx

LittGloss redder din fredag med disko/house-baskeren “The Feeling”

Foto: Sofie Amalie Bech

Hvis du troede at i aften skulle være en stille og rolig fredag, så har du taget helt fejl. LittGloss’ anden single skal nok få din fredag til at stikke af.

Kristoffer Fuglsang og Mathias Holsaae er de to danske gutter bag den multi-plantinsælgende DJ- og producerduo LittGloss. Som projekt udgav de i foråret debutsinglen “L.A. Traffic” som endte på vores UIMODSTÅELIGE-playliste på Spotify. Nu er de ude med endnu en single, denne gang med en medrivende kvindelig vokal. “The Feeling” handler om tabt kærlighed, pakket ind i disko- og house-vibes, der uden tvivl nok skal skabe festen i aften. Om nummeret fortæller de:

“The Feeling” handler om ung-gammel kærlighed. Den omhandler dilemmaet om, at lede efter en ny kærlighed, men hele tiden sammenligne den med den tabte. At tænke på og savne et endt forhold er ikke en dårlig ting – heller ikke selvom forholdet ikke fungerede. Tabt kærlighed er ikke en tragedie, det er en bedrift og en følelse det er helt i orden at huske tilbage på.

Vi ved at LittGloss er gode producerer, men som act er de ligeså vilde, og vi glæder os til at høre alle de bangers de kommer til at udgive. Lyt til “The Feeling” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com