fbpx

Lydmor livestreamer fra ‘Lille Orange’ til en aften i kulturens tegn

Foto: Lydmor på Northside 2019 // Mathias Bak Larsen

Lydmor giver endnu en livestreamkoncert på ‘Lille Orange Scene’, til en aften, hvor debatter, interviews og talks vil dreje sig om kulturen i en coronatid.

Onsdag aften byder Roskilde Festival Højskole i samarbejde med Roskilde Festival virtuelt ind, til en aften i kulturens tegn under corona. Udover en række samtaler og debatter, vil Jenny Rosander, bedre kendt som Lydmor afholde en koncert i højskolens helt orange foredragssal, der i folkemunde kaldes ‘Lille Orange Scene’ eller ‘Baby Orange’, med direkte association til det orange telt vi alle kender fra Roskilde Festival. Koncerten vil blive streamet direkte til denne facebookbegivenhed.

Lydmor har under Corona været omstillingsparat og effektiv, og man må sige, at den unge musiker har fået det bedste ud af denne lockdown. Hun har blandt andet holdt livestreamkoncert på Coronakoncerter.dk og afholdt intime hjemmekoncerter hos sine fans. Der vil på aftenen også være et interview med Lydmor, med fokus på at være musiker under coronatiden.

Du kan altså se med hjemmefra, når Lydmor spiller op på ‘Lille Orange’, og samme aften opleve talspersoner fra Zetland, Den Grønne Studenterbevægelse med flere, når der bliver sat fokus på kulturen på Roskilde Festival Højskole.

Arrangementet finder sted onsdag den 3. juni kl. 19:00-20:30, og streames online, blandt andet via. højskolens facebookside.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com