fbpx

mags sætter ord på den akavede stilhed med ‘elephant in the room’

Foto: Warner Music Group

Den ultimative popdarling mags er klar med årets anden singleudgivelse i form af bangeren “elephant in the room”.

Der er ingen tvivl om at mags efterhånden er et veletableret navn på den danske popscene, og tidligere på året imponerede hun med det energiske og ørehængende udspil “all i hear (dada)”. Sangen opstod under en tur til New York, hvor mags fik lov at arbejde sammen med ligesindede, talentfulde musikere, og det nye nummer “elephant in the room” blev lavet på samme tur.

Som man måske kan fornemme på titlen, handler “elephant in the room” omkring, hvordan en situation kan blive rigtig akavet, når der ligger en masse usagte ord i luften. Den opløftende lydside gør dog, at nummeret har et optimistisk præg til sig, og mags vokal flyver så let som altid over den elektroniske produktion.

Selvom det ikke bliver på årets festivaler at vi får lov at opleve mags’s dragende energi, glæder vi os dog til meget mere musik fra den spirende artist, inden året er omme. Det er bland andet varslet et debutalbum til efteråret, samt en koncert på Ideal Bar d. 10. Oktober.

Tag et lyt til den nye single fra mags her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com