fbpx

mags: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Warner Music Group

I fredags udkom danske mags med endnu et pop-anthem, der i den grad satte gang i vores weekend. I den forbindelse har vi hørt musik-connaisseuren om, hvad der egentlig kører på repeat i hendes egne høretelefoner for tiden.

mags fortsætter sin linde strøm af uimodståelige singler, og i fredags blev det tid til at slippe den sprudlende pop-banger “elephant in the room”, hvor sangskriveren sætter ord på den følelse der opstår, når der ligger usagte ord i luften. Til efteråret slipper mags sit debutalbum, og det er noget vi ser meget frem til, eftersom vi længe har holdt øje med, og nydt godt af den talentfulde musikers sprøde pop-tracks. mags skulle have indtaget en hel række festivaler denne sommer, men i stedet for den oplevelse, må vi vente i spænding til den 10. oktober, hvor musikeren spiller Ideal Bar op.

Vi har spurgt mags, hvilke numre der flyder ind i hendes øregange på repeat for tiden, og du kan læse hendes svar nedenfor:

SASO – “All The Things You Do

– En sang som er lyden af sommer og forelskelse. Elsker hendes vokal klang og alle de mange ord i omkvædet. Føler mig hjemme i lyden selvom det føles nytænkende. Synes det er vildt sejt, især den måde percussionen flyder så godt ind i tracket. Så sejt. 

Dopha – “The Game

– Udover at være pisse sød så syntes jeg, at Sofie Dopha er en af de mest interessante og seje nye artister vi har i Danmark. Hun synger hjernedødt godt, teksten er spændende og Anton Engdahl, som hun har lavet sangen med, er også en af mine favorit producere og sangskrivere. C-stykket er vanvittigt, og jeg har lyst til at høre det hele tiden. 

Ericka Jane – “Always The Same”

– Jeg er så klar på den her sang og nye lyd, som Ericka og Rasmus Søegren har skabt. Elsker de tale-melodiske stykker i sammensmeltning med produktionen, og de mere sungne fraser. Jeg glæder mig til at høre mere!

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com