fbpx

Michael Lanes “Take it Slow” sætter fokus på det vigtige i livet

Foto: Tobias Mochel

En ny uge er startet, arbejde og aftalerne står i kø, men vi skal også huske at tage det langsommeligt, formaner Michael Lane på hans nyeste single.

Tysk-amerikanske sanger og sangskriver Michael Lane har brugt det at skrive folkpop-musik som en dagbog, efter at have oplevet nogle af livets mest forfærdelige sider, som amerikansk soldat udsendt i Irak og Afghanistan. Denne selvterapeutiske fremgangsmåde virker som om den har båret frugt, og hans seneste udspil ”Take it Slow” der udkom i fredags, har en langt mere lethed og håbefuldhed over sig. Om nummeret fortæller Michael Lane: 

”Take it Slow” beskriver mange aspekter af, hvad der virkelig gør os til dem vi er. Livet behøver ikke at være et løb mod rigdom og succes. Det er ikke de fysiske ting, der er det vigtigste i vores liv, men det spirituelle rige, der guider os hjem til vores indre sande jeg. Tøj, penge og vores status i livet er ting som ikke er vigtigt i forhold til vores hjerte og sjæl. Det er alt sammen en drøm.

Det ‘Hakuna Matata’ede budskab bliver understøttet af den lyse og afslappede vokal og folket fingerspil, der giver nummeret en drømmende essens. Lyt til “Take it Slow” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com