fbpx

Milq dvæler over gamle flammer på den nye single “Summer Again”

Foto: PR

Canadiske Milq er ude med deres fjerde single i en perlerække af spændende udspil, der leder op til debut-EP’en ‘tired.’.

Døren til sommeren står endelig på vid gab, og det markerede de canadiske indiepoppere fra Milq med en sommerlig single. Der er en storladen og ambient stemning på det ørehængende nummer, der har en nostalgisk 80’er-vibe til sig med rumklangsspækkede trommer, klassiske harmonier og poppede synths.

“Summer Again” handler om, hvordan man kan komme til at tænke lidt for meget over tidligere forhold, når ny kærlighed ikke er en aktualitet. Pludselig kan man være i tvivl om, om man lod den rigtige person slippe væk.

Trioens debut-EP tired. lander den 26. juni, og vi glæder os til endnu flere fløjlsbløde tracks fra Milq, som man kan skråle med på. Tag et lyt til “Summer Again” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com