fbpx

MoonBee + The Astronauts er uovervindelige på ny single

Foto: PR

Den Aarhus-baserede kunstner MoonBee slap i fredags endnu en sprød, astropoppet single sammen med sit band The Astronauts.

Med tidligere udgivelser såsom “Tiger” og “Run Run Run” har MoonBee + The Astronauts allerede slået benene væk under os talrige gange. Nu er MoonBee og bandet klar med endnu en astropop-single, der når helt nye højder af energi. MoonBee fortæller om nummeret “Invincible”:

– Sangen er en hyldest til den slags venner, hvor alt man skal gøre er at række ud, og så smider de alt de har i hænderne for en. En påmindelse om, at hvis man er sammen med mennesker der gør en tryg, så kan man overkomme meget mere end man kan alene.

Og netop det budskab er vi helt vilde med. Det er da også højaktuelt i disse tider, hvor mange måske har følt sig lidt ensomme, men som så endelig nu kan begynde at se sine venner igen. Uovervindeligheden kan mærkes i de stærke vokaler og det fremadstormende beat, hvor man nærmest kan høre glæden i stemmerne, når der skråles “We can be invincible”.

Med nummeret følger en underholdende og kreativ musikvideo, hvor bandet viser, hvor sjovt man kan have det med sine bedste venner, og de store smil smitter helt af gennem skærmen. Tag et kig her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com