fbpx

Ny single fra KÅ teaser til det kommende album, der er lige rundt om hjørnet

Foto: PR

Den fremadstormende rapper KÅ, kan nu løfte sløret for sin sidste single inden udgivelsen af sit debutalbum.

Så er der heldigvis godt nyt til alle hiphop-elskere i Danmark. Det spirende hiphop-håb har netop udgivet en brandvarm single “Endnu En”. Det er ‘endnu en’ stærk single, hvor man fornemmer at KÅ har et solidt flow, der bliver understøttet af et lækkert beat. Sangen er skrevet i forlængelse af en revolutionerende rejse til Indien, hvor KÅ søgte at finde sig selv, udvide sine horisonter og få et kreativt indspark. Og det er tydeligt at høre de indiske referencer i sangen. Selv fortæller KÅ om sine inspirationskilderne:

– Jeg har helt klart fået noget inspiration fra indisk musik og kultur. Min far spiller forskellige instrumenter bl.a. tabla, som er en stor del af indisk klassisk musik. Min mor har danset traditionel indisk dans. Så det har altid været noget, jeg var omkring som barn.

Sangen er en del af KÅ’s kommende album, der allerede er på gaden den 26. juni. Vi glæder os utroligt meget til udgivelsen, og især efter at have dyrket hans sange som “Kom Gennem”, “Helt Op”, “KLAR” der er blevet lavet sammen med Tobias Rahim og sangen “Føles Godt” med Emil Kruse. Men inden udgivelsen af debutalbummet, kan vi glæde os over det nye udspil “Endnu En”, som kan lyttes til her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com