fbpx

Ny storslået og eksperimenterende popsingle fra Springer

Foto: Kristoffer Juul

Den danske musiker Springer udvider sit elektroniske og eksperimenterende popunivers med den nye single “Feels Like” .

Som så mange andre upcomig artister der stod på randen af gennembrud, har den seneste tid også været en del anderledes end, hvad den 24-årige musiker Jakob Emil Lamdahl havde forestillet sig. Lige inden vi alle gik i karantæne udgav musikeren, der går under kunstnernavnet Springer, den politiske, eksperimenterende og hårdtslående single “Protection”, der er blevet spillet en del i radioen, og som har været ugens uundgåelige på P3. “Protection” var den første single fra den kommende EP Bad Choice, og nu er Springer ude med forsmag nummer to.

På dette nummer har Springer klippet flere af sine tråde til den tidligere hjemmebane, nemlig punk-rocken. “Feels Like” er et mere klassisk poptrack med et storslået omkvæd, men stadig med detaljer af eksperimenterende lyde og udtryk.

Sangen omhandler den relaterbare følelse af, ikke at vil indse, at ting forandre sig. Følelsen der opstår, når noget er ved at slutte, og man desperart forsøger at holde fast i det trygge ved at lyve for sig selv. Dette behandler Springer i den velskrevne tekst, der både er ligefrem og følsom, hvilket virkelig mærkes med linjerne: “I keep telling myself, that you love nobody else but what’s it worth in time, if the lie is only mine!”

Du kan her lytte til den fængende single “Feels Like” af Springer.


Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com