fbpx

Oplev Katinka Bjerregaard og Daniel Buchwalds bidrag til Roskilde Festivals initivativ ‘Time To Create’

Foto: Michael Nørgaard

I april lancerede Roskilde Festival et nyt initiativ for at støtte den kreative branche under coronakrisen, og nu kan du opleve parret Katinka Bjerregaard og Daniel Buchwalds bud på et plaster på såret.

Der var på alle måder god stemning da Roskilde Festival annoncerede deres nye tiltag til sommerens manglende festivaler. Konceptet ‘Time To Create’ har til formål at støtte op om den kreative branche, der især er hårdt ramt af coronakrisen og dens konsekvenser.

Konceptet går ud på, at folk fra den kreative branche kan ansøge om at skabe indhold til festivalens sociale platforme mod betaling. På den måde får kunstnerne en indkomst trods de ringe omstændigheder, mens festivalen får en masse spændende indhold til deres sociale medier.

Nu kan man opleve parret Katinka Bjerregaard og Daniel Buchwalds hjemmestrikkede nummer og en sød tilhørende musikvideo. De to artister, der under coronafrie omstændigheder laver musik i hver deres band, har skabt et nummer, der blandt andet handler om de mange følelser, man går igennem når man er på festival. Om alle lydene, lugtene og de mange mennesker, der er omkring én.

Sangen og musikvideoen er bestemt et lille lysglimt i den ellers koncertløse tid. Du kan høre sangen og se musikvideoen her:

Du kan se eller gense de tidligere bidrag til initiativet ‘Time To Create’ på Roskilde Festivals hjemmeside.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com