fbpx

PREMIERE: Q.Marzi når nye højder på musikvideoen til “Hasta La Vista”

Foto: PR

Q.Marzi er ude med et sprød og underholdende track, der tager en drejning væk fra fokuset på materialisme og image i musikindustrien.

Den 29-årige rapper Q.Marzi har et umiskendeligt talent for at skabe dansable beats med et ekstatisk flow, og hans seneste single “Hasta La Vista” er et pragteksemplar herpå. Det relativt korte nummer spilder ikke tiden, og går direkte på et hårdslående og ørehængende omkvæd, som bringer associationer til svedige dansefester i sommervarmen.

Musikvideoen til “Hasta La Vista” har rapperen idag valgt at løfte sløret for, og det er et underholdende og velproduceret værk, hvor Q.Marzi udlever barndomsdrømmen med private jetfly, kæmpe fester og massere af damer. Det er dog med et sarkastisk glimt i øjet, og der er ingen tvivl om, at Q.Marzi ønsker at gøre godt gammeldags grin med de værdier der desværre nogen gange får lidt for meget fokus i musikbranchen, så som penge og image. Videoen er mere en drengedrøm der får et lidt karikeret udtryk, når den mange år senere opfyldes af rigdom og berømmelse.

Q.Marzi er del af det københavnske hiphop-kollektiv Affiliated, som er en spændende flok af unge musikere, rappere og producere, der ikke går på kompromis i deres musik, som altid er spækket med energi og attitude. Vi forventer derfor også, at der er massere af aktivitet i vente fra Q.Marzi og resten af slænget i fremtiden, og ser frem til flere fede sommertracks fra dem. Læn dig tilbage og se vores premiere på Q.Marzis musikvideo til “Hasta La Vista” herunder:

Videoen er produceret af Slick Media

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com