fbpx

PREMIERE: Ravi Kuma skruer op for varmen i kælderens øvelokale

Foto: Aske Knudsen

Hiphopduoen Ravi Kuma er ude med en pink livesession af det silkebløde R&B-nummer “Don’t Ya”, der er den nyeste single fra dem.

For lidt over en måned siden kom den fremadstormende hiphop-duo Ravi Kuma ud med det bløde R&B-track “Don’t Ya”, og beviste derved, at de altså kan meget mere end bare at lave forrygende, fængende og humoristisk hiphop.

I dag har vi fået æren af at afholde premiere på duoens spritnye livesession af nummeret, hvor Sharon og Aske har fået en hånd med fra nogle af deres andre musikalske kollegaer. Det er en akustisk udgave, hvor der er stor variation af instrumentering og dynamik, og man mærker tydeligt talentet og legesygen blandt de unge musikere.

Sharon Kumaraswamy rapper som altid attituderigt og fejlfrit, og badet i lyserøde lys spreder hun budskabet om, hvordan forholdet kan miste gløden, som tiden går:

– Don’t Ya handler om, hvordan man oplever udfordringerne i at være i en tæt relation, og hvordan man kan ønske en opmærksomhed fra den anden, som man ikke får. Man er ikke længere førsteprioritet og computeren er pludselig ens største konkurrent. Det er frustrerende, men så kigger man indad og finder ud af, at det bare er en ny fase i forholdet, og at det egentlig er helt okay.

Tag et kig på den dragende livesession herunder:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com