fbpx

Ravi Kuma slipper endnu en brandvarm single

Foto: PR

Den fremadstormende duo Ravi Kuma har netop udgivet deres anden single i 2020, og den passer perfekt til sommerens fester.

Den dynamiske duo Ravi Kuma er måske et af de mest lovende navne på den danske musikscene i øjeblikket, og de har for alvor formået at slå benene væk under os. Vi har haft fornøjelsen af at have dem som Ugens Upcoming tilbage i maj 2018 og efterfølgende har vi oplevet dem live på Roskilde Festival 2019 og senere på Ideal Bar, hvor de på alle måder imponerede.

Nu er de klar med endnu en single til samlingen, som efterfølger til sangen  “Don’t Ya”, der udkom i april. Der nye udspil hedder “Breakfast 1pm”, der i al sin aktualitet, handler om at holde ferie for sig selv. Der bliver lagt op til en ferie på altanen eller i haven, og med et lækkert rap flow fra frontkvinden Sharon Kumaraswamy, og et solidt beat leveret af producer Aske Knudsen. Kumaraswamy uddyber om sangen:

“Den her sommer kommer til at være anderledes, men det behøver ikke at være skidt. Gør badeværelset til dit spa retreat, køkkenet til din brunch buffet og altanen til din lounge. Vær en million, og hold ferie fra at gå op i alt for meget. At holde ferie er ikke kun at tage væk fysisk, men også et mindset om at tage ferien til sig, og være det man søger.”

Efter sommerens aflyste festivaler håber Ravi Kuma på at kunne drage på Danmarkstour, der forhåbentligt starter i slutningen af August. Men indtil da, kan vi glæde os over deres nye single “Breakfast 1pm”, som kan høres her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com