fbpx

Sanger og skuespiller Simone Tang er ude med smukke “Vera”

Foto: Morten Rygaard

Simone Tang er ude med en sang om drømme og usikkerheder, som viser en helt ny side af det talentfulde kvindemenneske.

Måske virker ansigtet bekendt, men det er der heller ikke noget at sige til når Simone Tang nu både bevæger sig i film- teater- og musikbranchen. De sidste par år har det været med musikken i fokus, selvom hun dog også snart igen kan ses på de skrå brædder i en CV Jørgensen teaterkoncert på Aveny T. 

Siden 2019 er det blevet til fire singler, hvor den fjerde “Vera” blev udgivet i fredags. Her møder man en hel anden Simone end på de tidligere, hvor det kun er en lækker el-guitar, som Simone selv spiller (altså er der noget hun ikke kan?). Bag hendes skarpe vokal er der et stort rummeligt kor af venner, som hun synger denne sang med, men også til, da sangen handler om usikkerheder, drømme og venskaber.

Til “Vera” er der kommet en fin lille tegnet video, der er skabt i samarbejde med grafiker Jeanette Nørgaard

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com