fbpx

Stine Kinck er gået sammen med producer Jeppe Federspiel og udgiver opløftende sommerhit

Foto: Emma Ishøy

“These Days” af den nye superduo abLAze, der består af Stine Kinck og Jeppe Federspiel, sætter humøret i vejret med feelgood-vibes.

Stine Kinck bag artisten Kinck, er gået sammen med sangskriver og producer Jeppe Federspiel, som blandt andet har arbejdet med Erica Jane, L.O.C. og Medina, og sammen har de skabt abLAzeSamarbejdet kom i stand under Covid-19-krisen. Jeppe Federspiel udtaler: 

– Da vi alle blev ramt af Corona lockdown, blev Kinck og jeg enige om, at vi ikke bare kunne stå stille. Så jeg sendte tracks til hende og hun sendte vokaler tilbage. Det blev starten på vores nye projekt abLAze. For mig er det vigtigt, at processen er sjovt, og det kan man tydelig høre på vores første single, som sætter stilen for projektets umiddelbare opløftende udtryk.

Opløftende er i hvertfald et glimrende ord til at beskrive duoens første udspil “These Days” og med lækkert blæs, klappende off-beat og Stines distinkte stemme, har de ramt hoved lige på sømmet. Om nummeret fortæller Stine:

– Jeg kan normalt bedst lide at skrive mere dyster lyrik, men under krisen følte jeg et behov for at skabe noget, der kunne få folks tanker et andet sted hen og bringe et smil på læben. I tider som disse føles det virkelig som en gave at kunne skrive sange, der måske kan hjælpe andre igennem svære tider.

Er man stadig ret Corona-deprimeret, så kan “These Days” måske hjælpe dig. Lyt til det lækre sommernummer herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com