fbpx

Stjerneskuddet Mercedess udgiver sin anden single med tilhørende musikvideo

Foto: Benjamin Graham

Det spirende pop-håb Mercedes kan i dag løfte sløret for sin blot anden single til samlingen, og vi er bestemt ikke skuffede.

Der er god grund til at holde øje med den nyopstartede pop-artist Mercedess. Hun udgav sin debutsingle “Shy Gangster” tilbage i starten af maj, og hun har allerede ramt næsten 40.000 streams på Spotify. Hun er nu klar med sit andet udspil, og denne gang med titlen “Godess”. Sangen er blød og melankolsk, og handler om at insistere på at være sej og stærk, og viser endnu en gang Mercedess lovende talent.

Sammen med den nye single har hun også delt en sprød musikvideo til, og om den fortæller hun:

Juno er chefgudinden, dronning af guderne og gudinde for kærlighed og ægteskab i romersk mytologi. Selvfølgelig er hun med i musikvideoen til “Goddess”, en video jeg har lavet med mine venner på Bornholm. Det er min søster Stella, der kører bilen og Cadillacen er min families. At køre rundt i den gamle bil på Bornholm er en stor del af min barndom. Det er som at være med i en mærkelig film.

Du kan lytte til Mercedess nye single “Godess”, og se den tilhørende musikvideo her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com