fbpx

Svenske Cajsa Siik viser en stærk side af sig selv på ny single

Foto: Ellinor Wermeling

Den svenske artist Cajsa Siik har efterhånden mange år på bagen i musikbranchen, og nu er hun klar med endnu en brandvarm single til samlingen.

Vi skal helt tilbage til 2012, hvor Cajsa Siik udgav sin første single “Was I Supposed To”. Efterfølgende har den svenske popsanger udgivet en lang række singler, 2 albums og en EP. Med sit seneste album Domino har hun turneret rundt i Europa, men nu er hun klar til at løfte sløret for sit nye projekt.

Hun har netop udgivet singlen “This Girl Has a Gun”, der er et stærkt sammensat nummer båret af en smuk pop-produktion med Cajsa Siiks smukke vokal i front. Sangen er den første fra hendes fjerde album, der er delt i to. Første del udkommer til efteråret, mens den anden udkommer i 2021. Om sangens inspiration fortæller hun:

Jeg har et billede i mit hoved af to kvinder, der kører i en bil langs kysten, mens de holder i hånden. Der er sket en forbrydelse. En grænse er blevet brudt. Det kunne både være mentalt og fysisk. Det hele imens noget er blevet efterladt, og der er ingen vej tilbage. De passerer en strand, hvor der sidder noget, der ligner en drage, som spiller skak – dog uden en modstander. Det er et surrealistisk indspark til scenen, der skal symbolisere følelsen af, at man ikke ved noget om noget. At alt og intet er muligt. Det melankolske rum imellem nostalgi og fremtid.

Den veletablerede artist har altså lagt i kakkelovnen til en spændende fremtid, og vi er spændte på, hvad det vil bringe for hende. Men for nu må vi glæde os over den nye single “This Girl Has a Gun”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com