fbpx

Svenske Tomode debuterer med “Destiny No. 20”

Foto: Mathias Roth

I dag debuterer det svenske funkpoppede band, Tomode med nummeret ”Destiny No. 20”, som er inspireret af det underlige år, som 2020 har været. 

Carl Leanderson og Viktor Westerberg havde spillet sammen i mange forskellige konstellationer i mange år. Det var deres forkærlighed for disko og funk, som fik de to svenske gutter til at danne Tomode. I dag udgiver de deres første udspil “Destiny No. 20”, som er inspireret af det tumult, der har været i år. Selv fortæller de:

Vi vil skabe musik, som kan være en modvægt til den melankoli vi alle kender indenfor 2020-året. ”Destiny No. 20” sparker døren op til alt vi elsker mest – det er levende trommer, pulserende arpeggio, diskoguitar og en svingende bas.

“Destiny No. 20” er klassisk 70’er-disko, sat ind i en moderne poppet ramme, tilsat en habil funkbas, som nok skal få gang i din weekend. Lyt til debuten herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com