fbpx

Til fans af Robyn: tre bud på dit nye musikalske crush

Foto: Elis Noa // Vilma Pflaum

I nutidens musikalske jungle kan vi som vanemennesker godt være tilbøjelig til at holde os til de acts, vi allerede kender og har været fan af længe. Men frygt ej! Vi har gjort din opdagelsesrejse lidt mere overskuelig og samlet tre bud på dit nye musikalske crush – skræddersyet til dig, der ikke kan få nok af Robyn.

Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at Robyn har taget ikke kun skandinavien men hele verden med storm. Hele otte lange år efter udgivelsen af det mega-succesfulde album Body Talk udgav hun albummet Honey, der viste alt og alle, hvordan man mestrer et comeback, hvilket også resulterede den prestigefyldte Hyundai Nordic Music Prize. Albummet har sat sit præg på det nutidige popmusik, der er præget af house og techno – dog stadig i Robyns særegne pop-ånd. Under Roskilde Festival 2019 kunne man få glæden af at høre sangenen live – en koncert, som endda havnede på vores liste over 12 live-performances, der har gjort den koncert-løse tid lidt mere udholdelig. Her på redaktionen er vi altså helt vilde med den svenske pop-sensation og her derfor samlet tre artister, som forhåbentlig også vil falde i din smag, hvis du er lige så vild med Robyn, som vi er.

Silja Sol (NO)

Den norske sangerinde Silja Sol har med sin bløde og knivskarpe popmusik slået benene væk under os. Hendes velproducerede hits, som bliver sunget på modersmålet norsk, går lige i hjertet og emmer af store følelser, der bliver understøttet af ægte popvibes. Hun debuterede helt tilbage i 2012 og har siden udgivet hele fire fuldlængde albums. I øjeblikket er hun aktuel med det dansable album På Ekte, som vi også er ret glade for her på redaktionen. Der er god grund til at tune ind på Silja Sols Spotify og få et friskt nordisk elektro-poppet boost.

Zupermaria (NO)

Den norske artist Zupermaria laver gennemført tyggegummi-pop, der emmer af attitude og feminitet. Hun er et spirende talent på den norske popscene og viste i den grad sit værd på dette års by:Larm, hvor vi blev blæst bagover af hendes energiske og attituderige udtryk. Hendes musik er fyldt med dansable og tunge beats, der får fødderne til at bevæge sig. Hun leverer et sejt udtryk, der med sin ungdommelige lyd snildt kunne være soundtracket til hitserien SKAM. Så er man vild med Robyns lækre og dansable poptoner, vil man helt sikkert være pjattet med Zupermaria.

Elis Noa

Den østrigske trio ELIS NOA består af Elisa Godino, Angel Vassilev og Aaron Hader, som debuterede med EP’en High – EP i foråret 2017. Deres stærke elektropop-produktioner har slået benene væk under os, og især forsanger Elisa Godinos helt igennem fejlfri vokal går lige i hjertet. Deres lyd er eksperimenterende, og man møder både elektronisk pop, R&B og soul, hvilket gør dem særligt autentisk. ELIS NAO er lige i skabet, hvis man er vild med gennemførte produktioner, en stærk vokal og poetiske tekster, som man både kan danse og græde til.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com