fbpx

Total Hip Replacement er ude med første single fra kommende album

Foto: Kasper Heden Andersen

Det groovy syvmandsorkester Total Hip Replacement slipper kontrollen på deres nyeste single.

Det aarhusianske band Total Hip Replacement var ligesom alle andre musikere nødt til at aflyse deres sommertourné og det førte nogle kampe med sig. Da Danmark lukkede ned, brugde de karantænen sammen for at indspille, og derved holde en vis form for kontrol over den ellers meget ukontrollerbare situation. Men usikkerheden begyndte at sætte sig i deres arbejde og den perfektionisme de pludselig oplevede som værende styrende i studiet. Selv fortæller forsanger for bandet:

Den absurde kulmination kom dagen efter at hele vores festival-sommertour, (som jeg stadig kan få det dårligt over at tænke på, hvor mange timer vi har brugt på at planlægge), blev aflyst. Frustrationerne blev for meget og endte ud i at mig og min bror rullede rundt på gulvet i afmagt. Det var den helt store nedtur, men blev samtidig en øjenåbner. I vores forsøg på at bevare kontrollen med både musikken og vores liv havde vi glemt, hvorfor vi laver den her musik: nemlig at skabe noget sammen, der kan bringe os selv og andre glæde. Den vekslen mellem afmagt og glæde tror jeg “Lose Control” er endt med at afspejle ret godt.

I en tid hvor meget musik bliver lavet elektronisk og det tætteste man kommer på en blæser, er en synth der lyder lidt derhen ad, er det forfriskende at høre et stort band med den helt store blæsertrup, spille en funky nærmest Stevie Wonder-lydende stykke musik. Til nummeret har de lavet en fin lyrikvideo, som du kan se herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com